fbpx

EL ANTI-COACH TIAN LARA

EL MONÓLOGO QUE NO CAMBIARÁ TU VIDA

Del 4 a l’11 de juliol de 2020

80 min – En castellà

· Horaris a l’enllaç Venda d’Entrades ·
VENDA D'ENTRADES

Tian Lara presenta el seu espectacle ‘El Anti Coach.’

«Avui por ser un gran dia! El posa a la tassa que t’ha regalat algú que t’odia.» Has Arribat fins aquí buscant el camí de l’èxit?.

Enhorabona, t’has perdut. Relaxa’t, amb que sàpigues arribar al teatre ja ens val. Aquí ningú et demanarà que lluitis pels teus somnis, això cansa molt. Seu i gaideix del monòleg que NO canviarà la teva vida, però que et donarà pautes bàsiques per arruïnar-la Còmodament. Resultats garantits!

Després de 6 anys en cartell amb diferents espectacles i gravar dos monòlegs al canal de TV Comedy Central, el còmic Tian Lara s’ha especialitzat en destruir empreses des de dins, pràcticant el anticoaching i en fanfarronejar de lo imbècil que ha estat en cada etapa de la seva vida. No hi ha major anti-depressiu que veure a algú més perjudicat que tu. Aquest humorista gaudeix explicant veritats incòmodes, improvisant amb el públic i trencant tasses amb frases motivadores en el seu show “El Anti Coach”. Hi ha gent que ho defineix com una “metralleta d’acudits amb munició infinita”, però nosaltres només veiem un camallarg amb corbata mal posada.

Riu-te’n amb ell, d’ell i de tot en aquest original i atrevit espectacle de comèdia en viu!