Aquitània Teatre

L’Aquitània Teatre, ubicat a l’avinguda de Sarrià, és l’espai que durant anys va ocupar la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya, que inicià el seu camí a la Travessera de Gràcia de la ciutat de Barcelona.

L’Aquitània ha jugat durant dècades un paper singular programant pel·lícules, no competia amb les sales de projecció generalistes, sinó que es va especialitzar a poc a poc en cinema independent i ideològic.

L’any 2013, l’Aquitània va obrir portes com a Teatre, hi van actuar la Companyia Pentateatre, Toni Albà , Guillem Albà amb Marabunta i altres obres de teatre familiar. Després d’una adequació de la sala, Pep Coll, el mànager de Rubianes pràcticament al llarg de tota la seva carrera, és qui va impulsar Tributo a Pepe Rubianes amb un total de 90 funcions. 

Després d’uns llargs anys on les llums resten apagades i no s’escolten aplaudiments, Scene Barcelona, fundada per Toni Coll Icart, Xavier Fuster Julia i Josep Maria Galilea, es fa càrrec de l’espai i inicia el present projecte amb reforma integral de l’espai, passant per la creació de la nova marca.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

VENDA D'ENTRADES

Segueix-nos

Si vols rebre més informació contacta’ns