EL NIÑO DE LA TELE

Rubén Ramírez

COMPRAR ENTRADA

Fa molts, molts anys, Rubén va ser una estrella de la televisió dels 90. Va ser un nen prodigi que va fer enlluernar al públic amb el seu gran talent: la imitació. A la seva curta edat Rubén va arribar a imitar tot tipus de personatges, es va passejar per totes les cadenes de televisió, va compartir camerino amb grans estrelles com Chiquito de la Calçada o Javier Cámara, guanyant-se així l’aplaudiment i l’afecte de tot un país.

Durant anys els platós de TV van ser casa seva, però un bon dia el telèfon va deixar de sonar. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys. Ara en té 30 i com tothom, té una carrera, un màster i cap futur…

Arriba a l’Aquitània Teatre on reviu la seva història i el seu passat amarg.

Artista: Rubén Ramírez
Idioma: Castellà
Durada: 90 minuts

YO SOBREVIVÍ A LA EGB

Jordi Merca

COMPRAR ENTRADA

En Jordi Merca sap com fer que tornis a viure la maleïda / meravellosa època dels 80. Aquella que va marcar la nostra infància amb la música, les series de Tv, l’escola, la moda…
Aquest espectacle d’Stand-up et trasllada en el temps d’una manera divertida, barrejant anècdotes, improvisacions i bona música en directe.
Si vols riure, si t’agrada la música i si vas SOBREVIURE a la EGB, no t’ho pots perdre.

Artista: Jordi Merca

Idioma: Castellà

Durada: 75 minuts

GORDOS UNA COMEDIA XXL

MIKI D´KAI

COMPRAR ENTRADA

GORDOS es, como su propio nombre indica, una Comedia XXL. No tan solo porque sea la talla de ropa del artista, sino porque su talla como Cómico y Artista es la más grande que pueda existir.

En una época donde el culto al cuerpo está a la orden del día, Miki d´Kai te convence de porque hay que volver al Colesterol, de por qué ser Gordo es una filosofía de vida y la clave de la Felicidad. Con un humor directo, Miki d´Kai nos contará cosas de la vida desde su punto de vista exagerado, para demostrar cómo están cambiando los tiempos.

Déjate atrapar durante 70´en esta COMEDIA con Mayúsculas que no dejará indiferente a nadie y donde no pararás de reír. El único inconveniente? Que harás ejercicio mientras disfrutas ya que las risas son continuas y aseguradas.

Considerada la Comedia del año 2017, y el Cómico más en forma del momento, “GORDOS una Comedia XXL” llega por fin a Barcelona para que la podáis disfrutar y recordar para siempre.

Miki d´Kai es Gaditano, Cómico y GORDO. Es un habitual en el canal de televisión Comedy Central, y en Las Noches del Club de la Comedia. Actualmente acompaña al gran Enrique San Francisco en su gira de Teatros, colaborando en el escenario junto a él.

Pon un Gordo en tu vida… y la vida será maravillosa!!!

 Artista: Miki D´Kai
Idioma: Castellà
Durada: 75 minuts

CUPIDO PERDON

Carlitos Humorista

COMPRAR ENTRADA

Estàs “in love” amb la teva mitja taronja?
Et fa mal el dit d’usar aplicacions per conèixer a algú i només trobes llimones?
Estàs casat, solter o separat?
Vine a veure en Carlitos, còmic amb una llarga carrera artística. Ha participat en programes com “Una Altra cosa” d’Andreu Buenafuente o Paramount Comedy.

Riuràs molt encara que en CUPIDO no encerti amb la seva punteria…

 Artista: Carlitos Humorista
Idioma: Castellà
Durada: 90 minuts

DIARIO DE UN CUARENTÓN

Andrés Torres

COMPRAR ENTRADA

Andrés Torres, còmic de batalla que ha passat per tot: El Club de la Comèdia, La Jungla en Cadena 100, Força Barça i actualment Aruscitys en 8TV.

Està representant donis d’abril del 2014 “Diario d’un Cuarentón” a Barcelona, espectacle referencia que ja compta amb més de 15.000 espectadors.
‘Diario d’un cuarentón’ i el seu nou hit #senosvadelasmanos, ens transporta als anys 70 i 80 amb les anècdotes d’ahir, avui i de sempre.
Si t’emociones al crit de: “Chanquete ha mort!”, el teu berenar favorit segueix sent el Phoskitos o el Bollycao, els teus aniversaris estan amenitzats amb Tang (o Sunny Delight) i els teus deures els feies amb el mític boli bic No t’ho pots perdre! Prepara’t per riure, cantar i transportar-te a la teva infantesa. I per aquells que en els 80 encara no havien nascut, experimentessin que les coses no són tan diferents al viscut en la seva infantesa.

 Artista: Andrés Torres
Idioma: Castellà
Durada: 75 minuts

LA CAPUTXETA I EL LLOP

Magatzem d’ars

(Menors de 3 anys, no paguen entrada)

COMPRAR ENTRADA

Hi havia una vegada una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia. La cistella conté els ingredients necessaris perquè l’àvia pugui preparar un bon pastís per participar a un concurs. Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l’enganyarà per ser el primer en arribar a casa de l’àvia i menjar-se tots els pastissos… i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.

Companyia: Magatzem d’ars

Idioma: Català

Durada: 55 minuts

Menors de 3 anys, no paguen entrada.

JAM D’ IMPRO AQUITANIA

Impromagia

COMPRAR ENTRADA

La Jam de impro más grande que se ha hecho en Barcelona será el 22 de marzo en el teatro Aquitania. ¿Quieres venir a improvisar en un teatro o venir a disfrutar de las risas que van a provocar los improvisadores que suban al escenario?

Pues el jueves 22 de marzo a las 21:00 horas tienes una cita en este espectacular teatro. No lo dejes pasar, que después del teatro tienes una noche por delante de cachondeo y fiesta en Barcelona. Y si trabajas al día siguiente te vas tempranito y duermes con risas en el cuerpo. No lo dejes pasar y vente a disfrutar.

Companyia: Impromagia

Idioma: Castellà

Durada: 90 minuts

PRIMO

Impromagia

COMPRAR ENTRADA

PRIMO és un espectacle d’improvisació pura i dura, com pures i dures et quedaran les galtes de tant riure. Tindràs la pell més llisa que un dofí amb botox.
PRIMO és un espectacle d’improvisació còmica que a més, fixa’t tu, utilitza la tecnologia que tens a mà per fer-te riure encara més. Com que és una improvisació còmica, sempre és diferent, mai es repeteix, així que pots venir tantes vegades com vulguis i flipar-lo igual. En aquest espectacle, a més, tenim com a convidat especial el famós Instagrammer @sir.joan, que actuarà amb nosaltres a l’escenari.

Companyia: Impromagia

Idioma: Castellà

Durada: 90 minuts