FESTIVAL PERLES

UN PODER DE FAMÍLIA

Del 24 al 27 de maig

VENDA D'ENTRADES

Una comèdia negre amb elements sobrenaturals on es reflexiona sobre els límits de la tolerància a les unitats familiars més conservadores i tradicionals.
Companyia Los genios locos:
Finalistes Premi Born
Premi Ciutat de Sagunt al Millor text dramàtic
Premis Ciutat de Sagunt 2015
Finalistes a la Mostra de Teatre de Barcelona i a la Mostra de Teatre de l’Alcora (Castelló)

Durada: 80 minuts

Idioma: Català

MORT A LES CUNETES

Del 31 de maig al 3 de juny

VENDA D'ENTRADES

La historia de l’afusellament de vuit republicans, civils, la nit del 9 de febrer de 1939 i la fuga del jove que va escapar per poder-ho explicar. Un espectacle per la reflexió, en un moment en el qual la dignitat de la memòria històrica està en entredit.

 

Durada: 70 minuts

Idioma: Català

GRINDER, EL MUSICAL

Del 7 al 10 de juny

VENDA D'ENTRADES

Comèdia provocativa i sense embuts a través dels tabús sexuals. Una nit de sexe, de diversió, de plaaer i dolor. Una trobada virtual i real amb el públic.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

THE TRUMPS, EL MUSICAL

Del 14 al 24 de juny

VENDA D'ENTRADES

Davant l’anunci d’una trobada entre Donald Trump i el dirigent nord-coreà  Kim Jong-Un, el Festival Perles s’avança i provoca aquesta trobada a dalt de l’escenari, en forma de musical.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Català

DALT DEL TERRAT – DOOWOP CLUB

Del 26 de juny al 11 de juliol

VENDA D'ENTRADES

Un concert de música Doo Wop, en to de comèdia amb una història d’amor cantada i explicada Dalt d’un Terrat. L’estil Doo Wop puja a l’escenari, ara amb versions de les cançons de sempre, i en català.

 

Durada: 75 minuts

Idioma: Català

FILLA DEL SEU PARE

Del 28 de Juny al 8 de Juliol

VENDA D'ENTRADES

Una versió lliure de Hedda Gabler, en un dels espectacles teatrals de més èxit de la temporada. Dirigida per Pau Miró amb Pol López, Júlia Barceló i Pau Vinyals, presenten una nova visió del clàssic d’Ibsen que ha merescut el Premi BCN Playwrights 2017 a la Millor versió/adaptació d’un text clàssic.

 

Durada: 85 minuts

Idioma: Català

IMPROMAGIA

Dijous 12 de juliol

VENDA D'ENTRADES

Il·lusionisme i màgia, però també humor sense guions, de forma totalment improvisada. L’espectacle que uneix la millor impro amb els millors trucs de màgia. Un espectacle únic al món en el qual fantasia i realitat es donen la mà amb històries còmiques plenes de moments màgics.
Impromagia és el primer espectacle que reuneix aquestes dues disciplines. Una gran obra de teatre en la qual no pararàs de riure i els trucs no deixaran de sorprendre’t. Un espectacle diferent que mai es tornarà a repetir. Només tu i els que estigueu en aquesta sala ho haureu viscut!
Impromagia no és un espectacle d’improvisació, no és un espectacle de màgia, és … Impromagia!

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

JAMMING ON TOUR

13 i 14 de juliol

VENDA D'ENTRADES

Després de 16 anys d’èxit a Madrid, més de 3.000 funcions, totes diferents però igual de divertides; i més de 1.500.000 de espectadorings, la companyia Jamming porta cinc anys amb el seu show en gira per tot Espanya, part de Llatinoamèrica i Europa.

Jamming és un espectacle d’improvisació. És creació pura i en el moment. Cada actuació és única i irrepetible i es construeix totalment davant els ulls del públic. 

L’espectador és part activa de l’espectacle. Partint de títols escrits pel públic, els actors ideen i interpreten un seguit d’improvisacions d’acord amb uns estilings.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

JAMMING CLASSICS

Diumenge 15 de juliol

VENDA D'ENTRADES

Espectacle estrenat al Festival Internacional de Almagro. Jamming homenatja, amb el seu segell particular, els clàssics en aquest xou teatral, amb el seu habitual sentit de l’humor, i com és habitual fa que el públic sigui co-partícip i co-creador de cada funció.
Un espectacle per repassar els clàssics de manera fresca, divertida i diferent.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

TANGO Y ALGO MÁS

14 de juliol

VENDA D'ENTRADES

L’essència del tango amb Gabriel Vallone, cantant i intèrpret versàtil, i Alejandro Di Constanza, pianista de trajectòria internacional, formant un duo explosiu amb interpretacions que aconseguiran no deixar a ningú indiferent.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

LEO BASSI – EL ÚLTIMO BUFÓN

Del 19 al 22 de juliol

VENDA D'ENTRADES

Espectacle imprescindible del divertit i polèmic clown on analitza el “paradis perdut” del món dels bufons, amb una comicitat diferent de l’humor irònic i cínic del còmic d’avui dia.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Castellà

TANQUEM EL FESTIVAL AMB UN ESPECTACLE SORPRESA

Del 26 al 29 de juliol

Entrades a la venda a partir del 22 de Juny